1H+KK+KH+ALK+P 35 m2 TESOMA

SOITA JA SOVI ESITTELYAIKA P. 0400 232 232

Nyt tarjolla uudesta talosta yksiö joka sopii vaativalle omaksi asunnoksi tai sijoittajalle joka haluaa, että kohde on aina helposti vuokrattavissa.
ASUNTO: Pohjaratkaisultaan erinomainen. Tässä kodissa ei tarvitse kokkailla olohuoneen seinällä eikä eteistilassa, vaan täällä on kunnon keittokomero, varustuksena mm. integroitu mikro, astianpesukone, jääkaappipakastin ja upea lasivitriini saarekkeen yläpuolella.
Alkoviin mahtuu jopa parisänky ja tila on erotettavissa nerokkaalla liukuovijärjestelmällä tai voi pitää avoimena olohuoneen jatkeena. Kylpyhuoneessa on mm. savulasinen suihkunurkkaus. Tilava lasitettu etelä/länsi parveke, varusteena pehmeä parvekematto. Esteettömät, hulppeat näköalat.
KIINTEISTÖ: Tesoman Tähti on uusi tyylikäs kiinteistö. Sitä ei lämmitetä öljyllä tai turpeella, vaan edistyksellisesti maalämmöllä. Kuumia kesiä varten siinä on viilennystoiminto.
TESOMAN PALVELUT: Palveluthan Tesomalla on kaupungin parhaimmistoa ja vielä kokojan paranemassa.
LIIKENNEYHTEYDET: Julkinen liikenne lähes kotiovelta ja omalla autolla yhteydet joka suuntaa täydelliset ja kuvitelkaa tulevaa: samaan aikaan kun ratikka pysähtelee n. 20 kertaa samalla matkalla, sujahtaa lähijuna tulevaan Tampereen Areenaan n. 8 minuutissa
Saatavilla paikka pysäköintihallista, jonne käynti suoraan hissillä.

Lisätiedot

Sijainti Tesomankuja 1
33310, TAMPERE
Myyntihinta 125 000,00
Lainan osuus 84 450,00
Velaton hinta 125 000,00
Muut kulut

Hoitovastike 140,00 €/kk
Rahoitusvastike 105,56 €/kk
Yhtiövastike yhteensä 245,56 €/kk
Oma vesimittari, ennakkona peritään 20€/hlö/kk

Lisätiedot

Rakennusvuosi 2018.
Energialuokka C
Tontin omistus: vuokralla
Antennijärjestelmä: Kaapeli
Rakennusmateriaali: Betoni

Tyyppi Myytävät kohteet › Yksiöt