Haluatko vuokrata asuntosi nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti

Mikäli Teillä on tarjota asunto vuokralle, voitte puhelimitse tai henkilökohtaisesti ottaa yhteyttä toimistoomme ja tarjota huoneistoa vuokrattavaksi. Voitte myös jättää yhteydenottopyynnön, niin otamme teihin yhteyttä ensi tilassa.

Toimeksiannon tehneeltä vuokranantajalta perimme välityspalkkion vuokrasopimuksen synnyttyä kun vuokranantaja on saanut ensimmäisen maksun, joko vakuuden tai ensimmäisen kuukauden vuokran. Välityspalkkiomme on yhden (1) kuukauden vuokra x 1,24 ei kuitenkaan enempää kuin tuhat (1 000) euroa + ALV 24 % (1240 €). Minimipalkkio on kolmesataaseitsemänkymmentä (370) euroa + ALV 24 % (458,80 €).

Jatkossa tarjoamme vakivuokranantajille 20% alennuksen. Alennus myönnetään vähintäin yhden vuokrauksen kahdenkymmenenneljän kuukauden aikana kauttamme tehneille vuokranantajille ja heidän perheenjäsenilleen.

Tärkeintä on, ja se kannattaa jokaisen vuokranantajan tiedostaa, että olemme paikallinen asiantuntija, joka tietää Tampereen seudun oikean vuokratason. Näin ollen meidän ei tarvitse arvailla oikeaa vuokraa ja tehdä vuokranantajille katteettomia vuokra-arvioita, joista saattaa johtua, että asunto jää vuokraamatta ja vuokratappio saattaa olla huomattavakin.

Olemme myös ainoa vuokravälittäjä, joka ennakkohaastattelee henkilökohtaisesti jokaisen asunnonhakijan jo ennen esittelystä sopimista. Täten vältämme monet turhat esittelyt, mistä aiheutuu vain häiriötä huoneistossa asuvalle. Luottotiedot tarkistamme aina ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista.