Läpitalon saunallinen rivitaloyksiö erillisellä tilavalla alkovilla


Rakennusvuosi

1989Huoneistoselitelmä

1H+ALK+KK+VH+S
(yhtiöj. 1H+KK+ALK+S)Kerros

1/2Pinta-ala

38,5m²Velaton myyntihinta

105 000€


Matala hoitovastike pitää asunnon kulut maltillisina.

Epilästä, luonnon läheltä ja hyvien kulkuyhteyksien varrelta myynnissä erinomaisella pohjaratkaisulla varustettu rivitaloyksiö. Tämä läpitalon asunto on alkoven tilavuuden ansiosta käytännössä pieni kaksio. Asunnon edustalla olevalla pihalle mahtuu pieni pöytä, jonka ääressä on mukava nauttia auringonpaisteessa piha-alueen ollessa etelän suuntaan.

Asunnossa tilava kaakeloitu kylpyhuone, jossa pesukoneliitäntä. Asumisen mukavuuden kruunaa oma sauna. Eteisen kaapistojen ja vaatehuoneen ansiosta tästä asunnosta ei säilytystila aivan heti lopu. Se mitä sisälle ei mahdu voi säilyttää etupihan tilavassa varastossa. Pienellä pintaremontilla tästä saa unelmien asunnon joko itselleen tai sijoitusmielessä vuosiksi eteenpäin. Matala hoitovastike pitää asunnon kulut maltillisina.

Asunto sijaitsee rauhallisella alueella Epilän kaupunginosassa. Asunnon läheisyydestä löytyy ruokakauppa ja hyvät liikenneyhteydet sekä keskustaan, että kaupungista poispäin. Vaakkolammen upeat ulkoilumaisemat ja frisbeegolf kenttä kivenheiton päässä.

Asunto myydään vuokrattuna (590€/kk). Vuokrasopimuksen kesto alle vuoden, joten irtisanomisaika 3kk. Vuokralainen kuitenkin halukas jatkamaan vuokrasopimusta

Soita ja sovi yksityisesittelystä

Dmitrij Talasmäki, 0400 232 232

Tarkemmat tiedot kohteesta Oikotiellä

Ota rohkeasti yhteyttä
ja sovi näytöstä

Dmitrij Talasmäki