Läpitalon parvekkeellinen kolmio Hämeenpuiston kupeesta


Rakennusvuosi

1963Huoneistoselitelmä

3H+K+KH+VH+PKerros

1/6Pinta-ala

85,50m²Velaton myyntihinta

269 000€


Edullinen hoitovastike pitää asumiskulut kurissa

Kaakinmaalta tarjolla valoisa ja tilava, läpitalon kolmio hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien ääreltä. Erittäin toimivan pohjaratkaisun ansiosta asunto taipuu monenlaisiin eri asumis- ja tilaratkaisuihin.

Makuuhuoneiden kaapistot sekä erillinen vaatehuone takaavat, että säilytystila ei tästä asunnosta ihan heti lopu. Keittiön neliöt on käytetty tehokkaasti ja sinne mahtuukin hyvin ruokapöytä. Näin ollen ison olohuoneen voi vapauttaa muuhun asuinkäyttöön. Keittiössä hyvin tasotilaa ruoanlaittoa ajatellen ja varustuksiin kuuluu mm. astianpesukone. Kylpyhuone on kaakeloitu putkiremontin yhteydessä.

As. Oy Koivutanhua on laadukas ja omatonttinen yhtiö, jossa on vuosien saatossa tehty paljon remontteja (mm. putkiremontti). Taloyhtiön omistuksessa on 1kpl asuinhuoneistoja (48 m²) sekä 35 kpl autopaikkoja. Näitä vuokraamalla taloyhtiö saa lisätuloja. Yrityksen talous onkin erittäin hyvässä kunnossa. Tämän kohteen ehdottomana etuna on poikkeuksellisen pieni hoitovastike joka tuo helppoa ja edullista asumista.

Asunto sijaitsee loistavalla sijainnilla. Pyynikin urheilumaastot aivan kotioven lähettyvillä ja keskustan kattavat palvelutkin vain kivenheiton päässä. Lähistöllä useampi koulu sekä päiväkoti. Kirjasto ja uimahalli 300m päässä.

Kiinnostuitko? Ota ihmeessä yhteyttä niin sovitaan aika yksityisesittelyyn sinulle sopivana ajankohtana. Tarkemmat tiedot kohteesta Oikotiellä

Ota rohkeasti yhteyttä
ja sovi näytöstä

Dmitrij Talasmäki