Idyllinen puutalokaksio Nekalasta


Rakennusvuosi

1951Huoneistoselitelmä

2H+AVOK+KHKerros

2/2Pinta-ala

45m²Velaton myyntihinta

93 000€


Remontoi itsellesi unelmiesi kohde

Oletko haaveillut puutaloasumisesta tai sijoittamisesta puutalo-osakkeeseen, jonka taloyhtiö on hyvin hoidettu? Nekalasta, ainoastaan 2,5km päästä keskustan palveluista tarjolla tyylikäs ja erinomaisella pohjaratkaisulla varustettu kaksio. Tässä läpitalon kaksiossa ikkunoita on kolmeen eri suuntaan, joka paitsi tuo asuntoon paljon luonnonvaloa, myös mahdollistaa asunnon kunnollisen tuulettamisen.

Avokeittiö -mallin myötä ruoanlaitto ja seurustelu onnistuvat kätevästi kaikki yhdellä kertaa. Tästä tyylikkäästi remontoidusta modernista keittiöstä löydät kaikki nykypäivän ruoanlaittoa varten olennaiset kodinkoneet; jääkaappi, pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi ja liesituuletin kuuluvat kaikki pakettiin. Toimivan pohjaratkaisun ansiosta keittiöön mahtuu mainiosti ruokapöytä tai vaikka isompi saareke tuomaan lisää säilytystilaa.

Kylpyhuone on kaakeloitu LVI-saneerauksen yhteydessä ja siellä on hyvin tilaa pyykinpesukoneelle. Makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa lähes koko seinän mittaisen kaapiston ansiosta. Lisää säilytystilaa vinttikomeron sekä kellarikerroksen varastokopin myötä. Makuuhuoneessa laminaattilattia, muualla parketti.

As. Oy Nekalantie 82 on vuonna 1951 vuonna valmistunut taloyhtiö, jossa on vuosien varrella hoidettu hyvin remontteja. Mm. LVI -saneeraus ja julkisivujen ulkomaalaus sekä liittyminen kaukolämpöön mikä on alueen puutaloille harvinaista. Tämän ansiosta lämmityskulut on mahdollista pitää maltillisina. Asukkaiden vapaassa käytössä on puusauna, joka tuo mukavan pienen lisän asumismukavuuteen. Taloyhtiön hyvästä maineesta kertoo se, että siitä tulee harvoin asuntoja myyntiin. Todellisena helmenä on taloyhtiön vehreä ja viihtyisä pihapiiri, jossa kasvaa omenapuita sekä herukkapensaita.

Nekala on keskustan läheisyydestä huolimatta vihreätä ja viihtyisää asuinaluetta. Läheinen Iidesjärvi ja sen ympäri kulkeva lenkkireitti sekä lukuisat puistoalueet tuovat nautinnollista ja rauhallista asumista kiireellisen arjen keskelle.

Nekala on erittäin hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hervannan valtaväylälle on matkaa 1,5km, samoin Helsinkiin ja Turkuun vievälle moottoritielle. Turtolan Citymarketin kauppakeskuksen palvelut 2.5km päässä. Lähikaupoista K-Market Nekalankulma 100m päässä, kuten myös lähin bussipysäkki.

Asunto myydään vuokrattuna, vuokra 630€/kk. Vuokralainen on halukas jatkamaan vuokrasuhdetta. Vuokrasuhde on kestänyt yli vuoden. Vapautuminen lain ja sopimuksen mukaan

Soita ja sovi yksityisesittelystä

Dmitrij Talasmäki, 0400 232 232

Tarkemmat tiedot kohteesta Oikotiellä

Ota rohkeasti yhteyttä
ja sovi näytöstä

Dmitrij Talasmäki