Teitkö juuri asuntokaupat?
– Wau aivan mielettömän hieno asia, onneksi olkoon!

Oman uuden kodin tai sijoitusasunnon hankinta on aina upea asia. Oli se sitten ensiasunnon ostaminen, vaihto nykyisiä tarpeita paremmin palvelevaan kotiin tai puhtaasti uuden sijoitusasunnon ostaminen, sitä tulee juhlistaa. Monesti onnistuneen kaupanteon jälkeen osapuolet jatkavat kukin tahoillaan eteenpäin ja joskus voi käydä niin, että ostaja jää pohtimaan mitä seuraavaksi. Me haluamme kuitenkin varmistaa, että et jää yksin jatkosuunnitelmiesi suhteen.

  • Oletko kenties pohtinut tekeväsi pientä pintaremonttia tai laajempaa, asiantuntijuutta ja erikoisosaamista vaativaa remontointia, mutta luotettavan urakoitsijan löytäminen tuntuu hankalalta?
  • Tarvitsetko apua sisustukseen, mutta palveluntarjoajat näyttävät kaikki kotisivujaan ja some -kanaviaan myöten samanlaisilta?
  • Vai oliko ajatuksenasi kenties laittaa asunto vuokralle ja mietit miten ja mistä saisit nopeasti ja vaivattomasti uuden vuokralaisen?

Ei hätää, me autamme!

Mikäli ostit meidän kauttamme asunnon ja tarvitset asunnollesi vuokralaisen, me autamme. Kun teet vuokranantajan roolissa vuokraustoimeksiannon, saat 10% alennuksen välityspalkkiosta. Me hoidamme asunnon markkinoinnin, potentiaalisten vuokralaisten haastattelun sekä taustojen selvittämisen ja sopimuksen tekemiseen liittyvät paperityöt ja käytännön asiat. Kysy rohkeasti lisää

Jos puolestaan olet aikeissa tehdä remonttia ja etsit työlle sopivaa suunnittelijaa tai urakoitsijaa, autamme mielellämme myös tässä. Kerro meille ajatuksistasi niin suosittelemme juuri sinun tarpeisiisi vastaavaa yhteistyökumppaniamme