Mietitkö asunnon hankintaa Tampereelta, mutta et oikein tiedä mistä aloittaa?

Ostotoimeksianto sopii sinulle olitpa sitten ensiasunnon ostaja, muuttamassa uudelle paikkakunnalle tai arjen kiireiden jälkeen tarpeitasi vastaavan kodin etsiminen tuntuu liian raskaalta. Älä huoli, kerro meille mitä asioita arvostaisit tulevalta kodiltasi, niin me teemme taustatyön puolestasi.

Oikeanlaisella markkinoinnilla sekä laajan, vuosikymmenten ajan karttuneen yhteistyöverkoston avulla pystymme tavoittamaan myyjät, jotka vasta harkitsevat asunnon myyntiä, mutta eivät ole vielä laittaneet asuntoaan julkiseen myyntiin. Näin pääset tutustumaan mahdollisimman moneen kohteeseen hyvissä ajoin ennen muita ostajaehdokkaita.

Ostotoimeksiannon edut:

  • Säästyt turhilta asuntonäytöiltä ja voit keskittyä muihin asioihin
  • Saat avuksesi kiinteistönävälittäjän vahvan paikallistuntemuksen
  • Vältät asuntokaupan riskit ammattilaisen opastuksella
  • Löydät kohteita, jotka eivät ole julkisessa myynnissä

Helppoa ja huoletonta asuntokauppaa

Ostotoimeksianto on asiakkaallemme helppo ja huoleton tapa tehdä asuntokauppa. Olemme tukenasi koko prosessin ajan. Asiantuntijoina autamme etsimään toiveitasi vastaavia kohteita ja vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Kun sopiva kohde on löytynyt voit luottaa siihen, että tuemme sinua koko prosessin ajan aina kaupantekoon asti.

Välityspalkkiomme ostotoimeksiannoissa on 3,0% kohteen velattomasta myyntihinnasta (sis. ALV 24%)+asiakirjakulut. Palvelun hinnasta ja sen tarkemmista yksityiskohdista sovitaan kuitenkin aina erikseen ja toimeksiantokohtaisesti.

Mikäli haluat saada lisätietoa ostotoimeksianto-palvelustamme, ota yhteyttä.