Erinomaisella sijainnilla parvekkeellinen, tilava läpitalon kaksio loistavalla pohjaratkaisulla


Rakennusvuosi

1955Huoneistoselitelmä

2H+K+KH+P (yj. 2H+K+KH)Kerros

2/6Pinta-ala

58,5m²Velaton myyntihinta

175 000€


Pienellä pintaremontilla unelmien koti suositulta Tammelan alueelta

Suositulta ja sijoittajien arvostamalta Tammelan alueelta tarjolla tilava ja siistikuntoinen parvekkeellinen kaksio. Pohjaratkaisu on erittäin toimiva sillä erillinen keittiö ja läpitalon ratkaisu tuo asuntoon valoisuutta ja helpottaa asunnon tuulettamista. Asunnossa on hyvin säilytystilaa makuuhuoneen kaapistojen sekä erillisen vaatehuoneen myötä.

Tammelan ja keskustan kattavat palvelut sekä Kaupin ulkoilumaastot ovat kävelyetäisyydellä.

Taloyhtiössä on yhteensä 49 asuntoa sekä 8 liikehuoneistoa. Yhtiön hallinnassa on 1 asuin- ja 8 liikehuoneistoa, jonka johdosta hoitovastike on varsin edullinen huolimatta vuokratontista. Tontin vuokrasopimus on uusittu vuonna 2014 ja se on tehty 50 vuodeksi. Hyvin hoidetussa yhtiössä on vuosien saatossa tehty paljon remontteja. mm. julkisivuremontti, jonka yhteydessä uusittiin myös ikkunat sekä parvekkeen ovi. Taloyhtiöön on tulossa käyttövesiputkiston ja sähköjärjestelmän uusiminen 2022. Saneeraus ei vaadi kylpyhuoneen rikkomista, jonka johdosta remontin kulut tulevat olemaan normaaliputkiremonttia maltillisemmat.

Tällä hetkellä on suunnitteluvaiheessa käyttövesiputkien ja sähköjärjestelmän uusiminen ja näiden toteutus ajoittuu tällä tietoa vuodelle 2022. Urakoitsijoiden kilpailutus käynnissä. Kustannusarvio tämän asunnon kohdalla on n. 19 000€.

Asunto myydään vuokrattuna (680€/kk+vesi). Vuokralainen olisi halukas jatkamaan vuokrasuhdettaan

Huoneiston pohjakuvissa on ilmoitettu huoneistojen pinta-alat, joita ei ole tarkistusmitattu. Tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisesti nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen

Tarkemmat tiedot kohteesta Oikotiellä

Ota rohkeasti yhteyttä
ja sovi näytöstä

Dmitrij Talasmäki