Läpitalon kaksio loistavalla pohjaratkaisulla Tehokas kaksio hyvien palveluiden ja ulkoilumaastojen ääreltä Tesomalta


Rakennusvuosi

1965Huoneistoselitelmä

2H+KK+KHKerros

3/5Pinta-ala

51,40m²Velaton myyntihinta

82 000€


Pintaremontilla viihtyisä asunto vuosiksi eteenpäin

Tesomalta tarjolla hyväpohjainen kaksio, jossa huoneiden välissä sekä keittiö, että kylpyhuone. Tämä monipuolistaa asumisen mahdollisuuksia sekä asuin-järjestelyjä. Kohde on täydellinen niin sijoittajalle kuin omaa asuntoa ostavalle, joka etsii edullista remppa-kohdetta. Asuntosijoittajan näkökulmasta asunto soveltuu mainiosti myös kimppakämpäksi, joka parantaa asunnon vuokralle saantia, kun taas omaa asuntoa ostava(t) pääsee hyödyntämään tätä rauhalli-sempana asumisena, olohuoneen ja makuuhuoneen ollessa eri puolilla asuntoa. Pienellä pintaremontilla tästä saa hienon asunnon vuosiksi eteenpäin.

Tesomalle on erittäin hyvät liikenneyhteydet paitsi bussien, niin myös syksyllä 2021 avatun lähijunayhteyden myötä. Westerin kauppakeskus on kivenheiton päässä eikä Lielahden ostosparatiisikaan ole kuin 10 minuutin matkan päässä. Pikaisia ruokatarpeita varten lähikauppa sijaitsee vain 100m päässä.

Asunto sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella, jossa on hyvät ulkoilumaastot sekä Tesomajärven uimaranta. Alueelta löytyy myös kirjasto, uimahalli sekä jäähalli.

Asunto on tällä hetkellä vuokrattuna, mutta vuokrasopimus on irtisanottu ja viimeinen voimassaolopäivä 31.12.2021. Vuokralainen on kuitenkin halukas jatkamaan vuokrasopimusta mikäli ostaja ei halua asuntoa omaan käyttöön. Vuokra 560€/kk

Soita ja sovi yksityisesittelystä. Tarkemmat tiedot kohteesta Oikotiellä

Ota rohkeasti yhteyttä
ja sovi näytöstä

Dmitrij Talasmäki