Arviokäynti myyntitoimeksiannon yhteydessä on asiakkaillemme aina maksuton. Ota rohkeasti yhteyttä niin laitetaan pyörät pyörimään.

Milloin kirjallista arviota tarvitaan?

On olemassa tilanteita, joissa kiinteistön arvon määritys on kuitenkin tarpeen tehdä kirjallisena. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi riitatapaukset, selvitys vakuutusyhtiölle, omaisuuden ositus; jolloin tyypillisesti kyse on joko avioero tilanteesta tai perunkirjan laadinnasta, jossa tarvitsee määritellä omaisuuden arvo. Kirjallisen arvion laadinta tehdään monesti myös pankkia varten mikäli haetaan vakuudellista lainaa tai ajatuksena on päivittää lainojen ehtoja.

Arviokirjan laadinta vaatii erittäin huolellista työskentelyä ja perehtymistä kohteeseen, sen sijaintiin ja sen hetkiseen markkinatilanteeseen. Teemme kirjallisia arviolausuntoja:

  • Osakehuoneistoista alk. 400 €,
  • Kiinteistöistä alk. 800 €.
  • Pika-arvioraportti alk. 250€

+ Lisäksi veloitetaan mahdolliset asiakirjakulut. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tarkempi hinta määritellään aina tapauskohtaisesti.

Mikäli tarvitset kevyempää vakuusarviota esimerkiksi pankkia tai perunkirjoitusta varten, tulee välitysliikkeen ammattilaisen arvioida kiinteistön tai huoneiston reaaliarvo. Näissä tapauksessa riittää monesti suppeampi pika-arvioraportti 250€. Suppeampi arvio tehdään saatujen tietojen perusteella ilman käyntiä kohteessa.