Kun aika on, älä luota sattumaan

Oma koti on tärkeä sekä monesti myös arvokkain omaisuutemme ja kun sen myynti tulee ajankohtaiseksi haluat varmasti hyvän hinnan ja nopeuden lisäksi myös parasta palvelua.

Kuten me ihmiset, jokainen asuntokin on uniikki, eikä sen arvoa tule arvioida ainoastaan postinumeron ja toteutuneiden kauppojen perusteella.

Oletko myymässä asuntoasi? Tilaa ilmainen arviokäynti

Halvalla ei saa hyvää ja monesti se koituu myyjää itseään vastaan. Emme myöskään usko riistohintoihin. Tämän johdosta välityspalkkiomme on erittäin kilpailukykyinen sillä meidän ei tarvitse maksaa ison koneiston pyörittämisestä tai muhkeita verovapaita osinkoja ulkomaalaisille omistajille.

  • Välityspalkkio myyntitoimeksiannoista alkaen 2,95% (sis. alv) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Vähimmäispalkkio 2800 € (sis. alv).
  • Lisäksi veloitetaan toteutuneet asiakirjatilausten kulut.(max. 500€)
  • Lopullisen välityspalkkion suuruuteen vaikuttavia tekijöitä on kuitenkin monia, jonka vuoksi sen tarkemmista yksityiskohdista sovitaan aina toimeksiantokohtaisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä tai jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian

pexels-photo-1918291.jpeg

Jätä yhteystietosi niin jutellaan lisää

Ammattitaidolla ja asenteella, nopeasti ja luotettavasti toiveitasi kuunnellen

  • Kaupan toteutumisprosentti erittäin korkea (edellisten neljän vuoden aikana n. 95 %). Tämä ei kuitenkaan tarkoita asuntojen ali- tai ylihinnoittelua vaan sitä, että tunnemme myytävän kodin, asuinalueen sekä alueen mahdolliset tulevaisuuden kehityssuunnitelmat läpikotaisin.
  • Välittäjämme ovat sitoutuneet noudattamaan alan eettisiä sääntöjä, hyvää välitystapaa, sekä lakia. Olemme asuntokaupan ja myynnin ammattilaisia joihin voit luottaa. 
  • Meillä myyntityöhön ja asiakkaan toiveisiin suhtaudutaan tosissaan eikä palvelumme katso aikaa tai paikkaa.
  • Alalla, jossa toimijoita tulee ja menee, me olemme olleet jo 7 eri vuosikymmenellä. Tämä kertoo paitsi asiakkaidemme luottamuksesta myös heidän tyytyväisyydestään

Paikallinen toimija

  • Toimintamme on keskittynyt Tampereen ja sen lähikuntien alueelle, joka on mahdollistanut vahvan paikallistuntemuksen kehittymisen.
  • Olemme seuranneet alueen asunto- ja hintakehitystä yli viiden vuosikymmenen ajan ja meiltä löytyy tietämystä ja ymmärrystä asioista, joita ei välttämättä näe tilastoista
  • Meidän ei tarvitse arvailla hintoja vaan se perustuu tarkkaan analyysiin. Tämä varmistaa asiakkaillemme nopeammat kaupat

Ammattimaiset valokuvat ja työkalut

Meillä on käytössämme nykyaikaiset työkalut kaikenlaisiin asunnonmyyntiin liittyviin tarpeisiin.
Valmius digitaaliseen kaupankäyntiin

Miksi valita välittäjä ja mitkä ovat asunnon myynnin tavanomaisimmat vaiheet?

Lue lisää tästä

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, joko puhelimitse tai alla olevalla lomakkeella ja keskustellaan lisää asuntosi myynnistä. Palvelemme myyntiasioissa 24 tuntia vuorokaudessa.